Blu*el

 

Wij van Blu*el vinden het elke dag inspirerend om met kleding bezig te zijn, te zoeken naar de juiste materialen, de juiste pasvorm, de juiste kleuren zodat u zich elke dag kunt kleden zoals u zich voelt. Wat ruim 17 jaar geleden is begonnen als een blousemerk is Blu*el nu uitgegroeid tot een volwaardige collectie (met de nadruk op bovenstukken).

Blu*el laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen, niet qua stijl en niet qua leeftijd en dat willen wij ook graag zo houden. ’s Morgens voor de kledingkast wordt je stemming bepaald,  bijvoorbeeld door je bezigheden van die dag. Elke dag is dit weer anders. De stijl van Blu*el wordt vaak omschreven als “Casual Woman”.

Blu*el wordt verkocht in heel Nederland. Onze klant is de zelfstandige detaillist in midden-/hoog segment. Wij zij trots op het feit dat Blu*el geproduceerd wordt in Europa. Hiermee sluiten wij niet alleen kinderarbeid uit, maar vooral de omstandigheden waaronder ons product gemaakt wordt zijn menswaardig! Daarnaast is er ook persoonlijk contact met de verschillende fabrikanten, hierdoor kunnen we waken over o.a. de kwaliteit en pasvorm.